Incasso voor ZZP-er, eenmanszaak of VOF

Incasso voor zzp-er, eenmanszaak of VOF. U heeft de klus geklaard, de rekening is verstuurd en vervolgens blijft het angstig stil en ook op de bankrekening verschijnt niet het bedrag waar u recht op heeft. Dit beeld kent bijna iedere ondernemer wel en is het is een grote bron van ergernis. Aanmanen van de debiteur blijkt ook niet te helpen en wat moet je dan? Uit handen geven is dan vaak nog de enige oplossing. 2S incasso is speciaal voor zzp-er en eenmanszaak. We incasseren maatschappelijk verantwoord.

Eerder uit handen is eerder in handen! 

Eerder uit handen is eerder in handen, is onze slogan. Veel ondernemers wachten veel te lang met het uit handen geven van een vordering. Ze zijn bang voor de klantrelatie en/of weten ook niet goed hoe ze hier mee om moeten gaan. Het is zaak om niet te lang te wachten met het uit handen geven van de vordering. Om incassokosten bij de debiteur in rekening te mogen brengen is het belangrijk dat de incassoprocedure op de juiste wijze wordt toegepast. Wij kunnen het hele traject voor u uit handen nemen. In bijna alle gevallen gaat de debiteur tot spoedige betaling over. Dus hoe eerder u de vordering uit handen geeft, des te eerder heeft u het in handen. 2S incasso is er speciaal voor zzp-er, eenmanszaak en VOF. Wij houden altijd rekening met uw klantrelatie.

No Cure No Pay incasso

No Cure No Pay incasso is 100% zorgeloos voor u als ondernemer. Hebben we geen resultaat? Dan heeft u geen kosten. We verhalen de kosten voor een minnelijk incassotraject en de wettelijke rente altijd op uw klant. Als het lukt om de vordering geheel te incasseren, dan ontvangt u ook 100% van het factuurbedrag.

No Cure No Pay incasso heeft 3 mogelijke uitkomsten: De incasso lukt volledig, gedeeltelijk of niet. Onderstaand wordt weergegeven wat de 3 situaties voor u inhouden:

Volledige incasso: Het factuurbedrag, inclusief rente, wordt volledig aan u overgemaakt. 

Gedeeltelijke incasso: In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een incasso maar voor een gedeelte lukt, bijvoorbeeld vanwege een betwisting of om financiële redenen. Wij rekenen dan enkel een provisie over het ontvangen gedeelte (de cure). Over de eerste €2.500,- is dat 15% met een minimum van € 40,-.

Geen incasso: Incasseren wij niets, dan betaalt u ook niets (no cure). Uiteraard gaat het hier om uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld omdat de debiteur failliet is verklaard. We sluiten het dossier en u krijgt van ons geen afrekening. In sommige gevallen is een gerechtelijke procedure mogelijk. Wij kunnen de gerechtelijke procedure voor u opstarten. De kosten hiervoor zijn hoog en zullen wel in rekening worden gebracht.

BTW over incassokosten: De btw over de incassokosten, wordt volgens de wetgeving bij u als opdrachtgever in rekening gebracht. Uiteraard kan deze btw als vooraftrek worden meegenomen in de aangifte omzetbelasting en vormt zodoende geen kostenpost. In het geval u zelf niet btw-plichtig bent, brengen we de btw wel in rekening bij uw debiteur.

Geen abonnement nodig!

U hoeft bij ons geen klant te zijn met uw administratie om gebruik te kunnen maken van onze incassodiensten. Ook hoeft u bij ons geen abonnement af te sluiten. Makkelijk, voordelig en risicoloos incasseren via 2S Support. Wacht dus niet te lang voor u een vordering uit handen geeft en vergeet niet: Eerder uit handen is eerder in handen! Neem contact op met ons en bespreek de mogelijkheden.
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info