Corona ondersteuningsaanvraag voor zzp-er, eenmanszaak of VOF.

Corona ondersteuning aanvragen, wie had dat maanden geleden gedacht. De wereld staat helemaal op zijn kop! Sommige zzp-ers en eenmanszaken zien ineens hun hele omzet wegvallen, omdat bijvoorbeeld hun beroep niet mag worden uitgeoefend. De financiële schade is bijna niet te overzien. De overheid heeft een aantal instrumenten beschikbaar gesteld om financieel tegemoet te komen aan getroffen sectoren en zelfstandig ondernemers. Gelukkig zijn er ook mogelijkheden voor zzp-ers aan toegevoegd. 2S Support kan de corona-ondersteuning voor u als zzp-er en eenmanszaak aanvragen. In onze Prijslijst Algemeen vindt u de tarieven terug. 

Compensatieaanvraag 

TOZO: De tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers is in het leven geroepen om zelfstandigen (inclusief zzp-ers) inkomensondersteuning te bieden om te zorgen dat ze in hum levensonderhoud kunnen voorzien. Met deze TOZO kun je maximaal €1500,- netto per maand ontvangen.  Deze inkomensondersteuning hoeft niet te worden terugbetaald. Via deze regeling kun je ook leningen voor bedrijfskapitaal krijgen om je vaste laste lasten door te kunnen betalen. 2S Support kan deze TOZO voor u aanvragen, bij uw woongemeente.

NOW: Met de tijdelijke noodmaatregel overbrugging werkgelegenheid wil de overheid voorkomen dat werknemers hun baan en inkomen verliezen door de coronacrisis. Werkgevers die structureel omzetverlies hebben en voldoen aan de voorwaarden kunnen met de NOW een tegemoetkoming in de loonkosten krijgen. De regeling is voor ondernemers met personeel die verwachten dat ze minimaal 20% minder omzet draaien over een periode van 3 maanden. Het UWV voert de regeling uit. 

Overige mogelijkheden

Inmiddels zijn de banken bereid gevonden uitstel te verlenen op het aflossen van leningen en ook verhuurders willen over het algemeen wel geheel of gedeeltelijk meedenken in een oplossing voor getroffen ondernemers. De ondernemer moet hiervoor wel zelf in actie komen. 2S Support kan u hier misschien mee van dienst zijn. We kunnen tegen een uurloon van €30,- exclusief BTW voor u een aanvraag doen of bezwaarschrift instellen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Via onderstaande button komt u op de pagina van de Kamer van Koophandel met daarop alle informatie over de beschikbare regelingen.


Regelingen 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info