Belastingaangifte voor ZZP-er, eenmanszaak, VOF of particulier

Belastingaangifte..., we ontkomen er niet aan. Aan belasting betalen hebben we allemaal een hekel toch? Toch ziet (bijna) iedereen het nut van belasting betaling in. Echter...... We betalen niet graag teveel en dat hoeft ook niet. Met een goede administratie en juiste fiscale beslissingen kan het betaling van belasting tot het noodzakelijke beperkt worden. De belasting wetgeving is echter lastig en aan veel wijzigingen onderhevig. Zelf deze wijzigingen en mogelijkheden voor aftrekposten bijhouden is bij uw overige werkzaamheden bijna niet te doen. Als u zelf uw aangiftes doet loopt u dan ook als snel het risico, dat u teveel betaald of dat u wellicht fouten maakt. Het uitbesteden van deze belastingaangiftes aan 2S Support kan veel deze problemen voorkomen. Particulieren die aangifte inkomstenbelasting moeten doen kunnen wij al vanaf €25,- bedienen. Het betreft hier dan een eenvoudige aangifte. Moet u aangifte doen en wilt u weten wat in uw geval de exacte kosten zijn? Neem dan snel contact met ons op.

Verschillende soorten belasting 

Als u gebruik maakt van ons administratiepakket, dan zit het genereren van de omzetbelasting er al bij in. Het doen van aangifte omzetbelasting is letterlijk met 1 druk op de knop geregeld. Zorg er wel voor dat u alle boekingen in deze periode gedaan heeft. Uiteraard kunnen wij ook uw aangifte omzetbelasting doen. 

Doet u zaken met het buitenland dan moet u mogelijk een ICP aangifte doen. Ook de bedragen hiervoor worden reeds in uw administratiepakket gegenereerd en kunt u zelf indienen. Ook in dit geval kunnen wij dit apart voor u verrichten. 

Eenmaal per jaar moet u ook aangifte inkomstenbelasting doen. Bij veel van onze pakketten is deze aangifte bij de pakketprijs inbegrepen. Voor een juiste aangifte is het eerst van belang, dat u weet wat u met uw bedrijf heeft verdiend. De winst en verliesrekening is uit te draaien uit het boekhoudpakket. Wij kunnen uiteraard deze aangifte ook voor uw doen. Wij doen ook aangifte inkomstenbelasting voor particulieren. In de prijslijst algemeen kunt u zien hoe scherp onze tarieven hiervoor zijn.

Heeft u een vergunning om kansspelen te exploiteren, dan moet u ook kansspelbelasting afdragen. Het berekenen van de juiste bedragen kan via ons kantoor.

Uiteraard zijn er nog vele andere soorten belasting zoals bijvoorbeeld de aangifte VPB. In minder complexe zaken kunnen we deze ook voor u doen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Toeslagen aanvragen voor particulier en bedrijf

Toeslagen aanvragen, in Nederland hebben we een heel scala aan toeslagen. Zonde natuurlijk om dit geld te laten liggen, terwijl je er wel recht op hebt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en zo zijn er natuurlijk nog wel meer. 2S Support doet het aanvragen van toeslagen voor zowel bedrijven als ook particulieren.

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info