2S Support machtigen

Belastingaangifte 2020

Aangifte Inkomstenbelasting 2020 kunt u doen vanaf 1 maart 2021. Je aangifte inkomstenbelasting dient voor 1 mei 2021 binnen te zijn. Voor veel mensen altijd een stressvolle en tijdrovende bezigheid. Met het doen van aangifte wordt bepaald of je nog belasting moet bijbetalen of terugkrijgt. Het is verstandig voor het invullen 2S Support in te schakelen, dan weet je zeker dat je aangifte op de juiste en voordeligste manier wordt ingevuld.

Is aangifte inkomstenbelasting 2020 verplicht? 

Heeft u een aangiftebrief ontvangen van de belastingdienst, dan is het doen van aangifte verplicht. Heeft u geen brief ontvangen, dan is het mogelijk dat u toch nog aangifte moet doen. Misschien kunt u zelfs belasting terugkrijgen bijvoorbeeld als u aftrekposten hebt. Niet alle aftrekposten zijn bij de Belastingdienst bekend en u kunt een proefberekening doen of laten doen. Als blijkt dat u meer dan € 16,- terugkrijgt doe dan aangifte, als blijkt dat u meer dan € 47,- moet betalen, dan is het doen van aangifte verplicht. 2S support kan deze proefberekening en aangifte voor u doen.

Uw aangifte inkomstenbelasting 2020 laten doen, hoe gaat dat in zijn werk?

2S Support doet jaarlijks voor veel mensen de aangifte inkomstenbelasting. Dat kan bij ons volledig online en is dus tevens geheel coronaproof. U machtigt ons via DigiD om de aangifte voor u te verzorgen. Vervolgens levert u via mail of whatsapp de door ons opgevraagde gegevens aan. Wij gaan vervolgens voor u aan het werk. Wij baseren ons in eerste instantie op de door de Belasting al voor u ingevulde aangifte en indien noodzakelijk wijzigen we deze of vullen we deze aan. Zodra wij deze gegevens kunnen inzien, vragen we gerichte gegevens bij u op. In tegenstelling tot veel andere kantoren hoeven we deze niet op voorhand al te hebben en dat scheelt u veel tijd en moeite. Voor een eenvoudige aangifte (alles in box 1)  betaalt u slechts € 40,-. Heeft u een fiscaal partner (ales in box 1) dan kost het samen € 60,-. Er komt bij deze prijzen geen btw meer overheen. Aan de bovenkant van de pagina bevind zich de knop 2S Support machtigen, als u hier op klikt komt u in ons machtigingsformulier.  U hoeft hiermee niet te wachten tot u aangifte kunt doen, de machtiging heeft een geldigheidsduur van 12 maanden. Vraag dus vandaag nog aan! Heeft u tevens inkomsten in box 2 en box 3 dan kunnen we de tarieven niet standaardiseren. Voor een offerte klik hier.

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info