Administratie voor ZZP-er, eenmanszaak of VOF

Administratie doen is voor veel zelfstandig ondernemers niet de leukste bezigheid en ook vaak niet de gemakkelijkste. Toch is het voeren van een deugdelijke administratie wel uw wettelijke plicht. Uiteraard wil jezelf ook graag weten hoe je bedrijf er financieel voor staat en waar misschien op moet worden bijgestuurd. Wij kunnen ZZP-ers, eenmanszaken en VOF  hiermee helpen voor een vaste lage prijs per maand.

Adminstratie pakketten

Administratiepakketten bieden wij aan, afhankelijk van uw eigen vaardigheden en wensen. Uiteraard is bijna helemaal zelf alles doen het goedkoopst. U krijgt toegang tot uw administratiepakket en boekt alles zelf in. U krijgt een app ter beschikking waarmee u bonnetjes en rekening inscant en verwerkt in uw administratie, wij kijken alleen mee of de boekingen juist gebeuren. Bent u administratief minder vaardig, of wilt u alleen maar tijd besteden aan uw andere werkzaamheden, dan kunt u ervoor kiezen om de gehele administratie uit te besteden. Uiteraard zijn er ook tussenvormen mogelijk. Zelfs het aanleveren in de spreekwoordelijke schoenendoos behoort tot de mogelijkheden. Voor iedere ondernemer hebben we een passende oplossing. 

Maatwerk

Maatwerk is ook mogelijk. Uiteraard is het niet verplicht om een pakket te kiezen om je administratie door 2S Support laten doen. U kunt ons ook heel gericht werkzaamheden laten verrichten. Ook zijn allerlei tussenvormen in de pakketten mogelijk. In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken of de wensen die u heeft op administratief gebied door ons kunnen worden vervuld.

Wij maken gebruik van de software van e-boekhouden. Dit is een zeer compleet boekhoudpakket en erg eenvoudig om mee te werken. Het pakket is bovendien erkend door de belastingdienst. Binnen het pakket van e-boekhouden bestaan allerlei koppelingen om de administratieve handelingen zoveel mogelijk te automatiseren. Uw gegevens worden veilig bewaard op een server in de cloud. Ook onze e-mailbox is helemaal versleuteld en voldoet aan de A.V.G. eisen en aan de eisen voor de bewaarplicht van uw boekhouding. U hoeft dus niet te denken om een back-up van uw systeem en uw boekhouding is eventueel vanaf elke locatie bereikbaar.

Overstappen

Overstappen is simpel. Wilt u klant bij ons worden en gebruikt u nu een ander pakket? Geen probleem! Wij kunnen probleemloos uw eindbalans als beginbalans in het nieuwe pakket meenemen. Het rekeningschema kan helemaal naar wens worden aangepast. Uw voordeel en de vele extra functionaliteiten kunnen direct beginnen.

 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info